Actie4Kids in Papendrecht

papendrecht • De Alblasserdamse stichting Family Christ Mission Holland (FCMH) houdt ook in Papendrecht een actie voor kinderen in Zambia. De organisatie vraagt kinderen om een lege schoenendoos te versieren en vullen met schoolspullen, hygiëne producten, speelgoed en een knuffel. FCMH zal deze dozen in april in Zambia uit delen aan de allerarmsten. Meer info staat op www.actie4kids.org. Bellen kan ook: 06-20581500 (Esther de Keizer). Schoenendozen inleveren kan op vrijdag 23 november van 19.00-21.00 uur en op zaterdag 24 november van 9.00-11.00 uur. Het adres is: Poldermolen 7 in Papendrecht, gebouw Vrije Baptistengemeente.


Intocht Sinterklaas Papendrecht

papendrecht • Tafelronde 140 Papendrecht zorgt ervoor dat Sinterklaas en zijn Pieten op zaterdag 17 november in Papendrecht feestelijk worden onthaald. De goedheiligman en zijn gevolg worden om 13.00 uur verwacht in de jachthaven van Papendrecht. Zoals voorgaande jaren worden in en rondom de jachthaven vanaf 11.30 uur activiteiten georganiseerd. Het geheel wordt muzikaal opgeluisterd. Nadat de burgemeester van Papendrecht Sinterklaas heeft verwelkomd en Sinterklaas de kinderen van Papendrecht heeft toegesproken, vindt de prijsuitreiking van de kleurwedstrijd plaats. De kleurplaat is te vinden op de website www.sintpapendrecht.nl. Kleurplaten kunnen tot donderdag 15 november 17.00 uur worden ingeleverd bij Baker & Baker op Meentpassage 22, Winkelcentrum De Meent.

De intocht begint omstreeks 13.30 uur. Meer informatie op: sintpapendrecht.nl of Facebook facebook.com/tafelronde.papendrecht) en Twitter (@SintPapendrecht).