Meespelen in het Live Music Café

alblasserdam • Het Live Music Café gaat op zondag 18 november van start met het winterseizoen. De Alblasserdamse band Multi-Music is weer de muzikale motor, maar natuurlijk doen er ook dit seizoen weer diverse gastmuzikanten mee om steeds weer een afwisselend programma te kunnen brengen. Deze keer is dat gitarist en zanger Jeroen Janssen die al een aantal keren heeft opgetreden als begeleider van zanger John Blom, maar nu zelf ook het zangwerk voor zijn rekening neemt (zie het artikel links hiernaast).
Zoals de programmering van het Live Music Café er verder dit winterseizoen uitziet, doet op zondag 13 januari de populaire rockband Yvonne & The Rotations mee, op zondag 10 februari het Jazzcombo Don't Explain, terwijl violist Nathan Hol op 10 maart een gastoptreden doet samen met klarinettist Peter Habraken.
Regionale muzikanten, die het leuk vinden om een gastoptreden te verzorgen, kunnen contact opnemen met Peter Boermans, liefst per email naar p.boermans@gmail.com. De Salonzaal van Landvast is open om 14.30 uur en het programma start om 15.00 uur. De toegang is gratis.