• De commissie van de Hans den Ouden Muziekmarathon.
• De commissie van de Hans den Ouden Muziekmarathon. Foto: aangeleverd

Kaarten Muziekmarathon Oud-Alblas

oud-alblas • Kaarten kopen voor optredens van onder meer de Jostiband, Snollebollekes en Tino Martin in Oud-Alblas kan vanaf 1 november.

De toegangsbewijzen voor de muziekavonden van de Hans den Ouden Muziekmarathon, waarvan de opbrengst bestemd is voor KWF Kankerbestrijding, gaan deze dag in de verkoop. "Het is de laatste editie", vertelt Hans den Ouden. "En wij als commissie zijn razend enthousiast om er een fantastische afsluiting van te maken."

Aan de line-up zal het niet liggen. Op zaterdag 16 maart komt de wereldberoemde Jostiband naar de feesttent. Vrijdag 22 maart is het de beurt aan de nationale beroemdheid Snollebollekes en de Jukebox-show. Tijdens de artiestenavond op zaterdag 23 maart komen de bekende Nederlandse zangers Robert Pouwels, Tino Martin, Marco de Hollander en Jannes. De lotenverkoop is al eerder van start gegaan. Met het kopen van een lot à 2,50 euro maken deelnemers kans op een gloednieuwe auto, geschonken door Eurogroep uit Bleskensgraaf. "Daarnaast hebben we vele andere mooie prijzen, zoals een quad van Quadcentrum Van der Ham uit Nieuwland. Vrijwilligers die loten willen verkopen zijn welkom."

De voorverkoopadressen zijn dorpshuis De Beemd, Hans den Ouden en de familie Kuzee, De Boomgaard 5, in Oud-Alblas; cultureel centrum Landvast in Alblasserdam; garagebedrijf Piet de Jong in Streefkerk; speciaalbakkerij Van der Grijn in Groot-Ammers; café Boerenklaas in Brandwijk en Astrid Vink in Wijngaarden. Kaarten kunnen ook online besteld worden via www.hansdenoudenmarathon.nl, betalen met Ideal. Administratie-/verzendkosten zijn 1,50 euro per online besteld kaartje. Info: 06-23457337.