• De Papendrechtse Pupquiz wordt gehouden op 1 december.
• De Papendrechtse Pupquiz wordt gehouden op 1 december.

Eerste grote Papendrechtse Pupquiz

papendrecht • De Culturele Raad Papendrecht organiseert op zaterdagavond 1 december voor de eerste keer de Grote Papendrechtse PuPquiz.

Het wordt een gezellige quiz, waarbij teams van vier personen in verschillende rondes met elkaar strijden om hun kennis over de meest uiteenlopende onderwerpen. Te denken valt aan de kennis over Papendrecht (toen en nu), actualiteit, sport, media en natuurlijk muziek. Alle Papendrechtse bedrijven, verenigingen, organisaties, organisaties en scholen worden van harte uitgenodigd om met een team deel te nemen. Papendrechters kunnen zich natuurlijk ook individueel aanmelden.

De quiz staat open voor mensen van achttien jaar en ouder, voor jong en oud, woonachtig of werkzaam in Papendrecht en is zeker niet alleen voor bollebozen bestemd.Naast andere prijzen ligt er voor het winnende team een prijs van 250 euro klaar. Een mooi bedrag om te besteden voor een leuke avond met je team, of voor je bedrijf en vereniging of misschien wel voor een goed doel. Het winnende team speelt tot slot een finaleronde om te bepalen, wie zich de grootste Papendrechtse Pupquizer van 2018 mag noemen. De quiz begint om 19.30 uur en vindt plaats op een locatie op of in de buurt van de Markt. De definitieve locatie wordt begin november bekend. Aanmelden kan bij secretaris Wendy van der Hoeven van de Culturele Raad Papendrecht via w.vdhoeven@papendrecht.nl.

Elk team wordt gevraagd om bij inschrijving een teamnaam te vermelden, waarmee zij de avond gaan spelen. Een team met individuele deelnemers zal zo'n naam uiteraard pas op de avond zelf bedenken.