Afbeelding
Foto:

Veel zwemrecords bij meerkamp Wiekslag

alblasserdam • Tijdens de eerste wedstrijd van de meerkamp tussen Wiekslag, Rotterdam Swimming, ZVS en sg HGA hebben de zwemmers van Wiekslag uit Alblasserdam afgelopen zaterdag veel persoonlijke records gebroken.

Deze eerste ronde, die gehouden werd in zwembad Blokweer in Alblasserdam, bestond uit alleen sprintnummers. Ghalil Lodder en Jordan Neyhoft zwommen mooie nieuwe tijden op de 25 vrij. Ghalil noteerde 0. 19.65 en Jordan 0.20.30.

Op de 50 vrij noteerde Ghalil 0.45.65 en Jordan 0.45.70. Wesley Scheepbouwer noteerde op de 50 vrij een nieuw pr door aan te tikken in 0.25.26. Op de 50 rug bij de jongens minioren noteerden Ivo Bot, Julian Kroon, Samgar Oosterwijk, Floris van der Valk, Owen Houdé, Kees Wassenaar en Thijmen Wesdorp allen een pr. Thijmen zwom de grootste door bijna 7 seconden sneller te zwemmen. Ook de 50 school leverde voor deze zwemmers een nieuw pr op. Bart Tuinenburg zwom op de 50 rug bij de junioren in 0.41.65 een nieuw pr.

Deze wedstrijd gaat de boeken in als één met volop persoonlijke records. Elders op de sportpagina's staan nog meer records van Wiekslag vermeld.

Zaterdag staat in Gorinchem ronde twee van de junioren, jeugd, senioren op het programma. De maand november staat verder in het teken van de clubmeet voor de minioren en de Regio West kampioenschappen op de korte baan.