Mat Drechtstreek wordt weggespeeld

wijk en aalburg • Miguel Munoz had het al na ;één minuut in de smiezen: 'zijn' Drechtstreek zou een uiterst moeilijke zaterdagmiddag tegemoet zien uit bij Wilhelmina'26. Het oefenmeesterlijke gevoel bleek juist. Nauwelijks anderhalf uur later stapten elf makke Papendrechtse schapen van het veld met een 6-0 nederlaag. Geknipt en geschoren door een tegenstander die op voetballend gebied en qua mentaliteit zijn suprematie toonde. "Zij hadden er geloof in, wij niet", vatte Munoz kort samen. Bij rust was het duel al volledig beslist: 4-0. Na rust hield Drechtstreek de schade beperkt tot twee extra tegengoals.

Papendrecht komt maar niet op gang

papendrecht • Hoewel NOAD niet bepaald overloopt van kwaliteit slaagde Papendrecht er ondanks een surplus aan balbezit geen moment in om te overtuigen. Het duel eindigde in 1-1. De gasten kwamen in de 14e minuut op voorsprong door Remy Schouwenaar. Djerrel Saffignani maakte in de 52e minuut gelijk. Wie hoopte dat Papendrecht daarna zou doordrukken, kwam bedrogen uit. Het vuur ontbrak en kansen bleven uit.