• Aanmelden voor het burgerpanel TipMolenlanden kan vanaf heden.
• Aanmelden voor het burgerpanel TipMolenlanden kan vanaf heden. Foto: Studio KMP

Al bijna 150 aanmeldingen voor burgerpanel

molenlanden • Er zijn inmiddels bijna 150 aanmeldingen binnen voor het burgerpanel TipMolenlanden. TipMolenlanden is een initiatief van onderzoeksbureau Toponderzoek in samenwerking met Kontakt Mediapartners.

Iedereen vanaf 16 jaar kan via dit panel zijn of haar mening geven over actuele thema's in de gemeente. Het burgerpanel TipMolenlanden is raadplegend. "Dat betekent dat we inwoners vragen om mee te denken. We zoeken naar tips om de gemeenschap van Molenlanden mooier te maken. Geen opiniepeilingen maar concrete zaken. Met mensen praten, in plaats van over ze", zegt Martijn Hulsen, eigenaar van onderzoeksbureau Toponderzoek.

"Raadgeving is het doel. Als je de inwoners in een onafhankelijk burgerpanel om raad vraagt, dan krijg je een beter beeld van hoe de gemiddelde inwoner denkt. De resultaten kunnen de basis vormen van iets waar de gemeenschap beter of mooier van wordt."

Het platform draagt de naam TipMolenlanden.nl, waarbij Tip staat voor Transparant Inwoners Panel. De website is te vinden via: www.TipMolenlanden.nl. Iedere inwoner van de gemeente Molenlanden die ouder is dan 16 jaar kan zich bij het panel aansluiten. Dat geldt eveneens voor diegenen die buiten Molenlanden wonen, maar binnen de gemeentegrenzen werkzaam zijn. Deelnemen is eenvoudig. Meld jezelf aan via www.TipMolenlanden.nl en vul de vragen in over onder meer leeftijd, postcode en gezinssamenstelling.