Afbeelding
Foto:

Beginnende bestuurder moet rijbewijs inleveren

alblasserdam/hardinxveld • Bij een snelheidscontrole op de Spoorweg te Hardinxveld-Giessendam op dinsdag 25 september mocht een negentienjarige beginnende bestuurder uit Alblasserdam zijn in mei van dit jaar gehaalde rijbewijs inleveren.
Op de genoemde weg reed hij 119 kilometer per uur terwijl 60 kilometer per uur daar is toegestaan. De officier van justitie gaat bepalen wanneer hij zijn rijbewijs weer terug krijgt.


Informatie over reconstructie N214

bleskensgraaf • De provincie Zuid-Holland verzorgt op dinsdag 9 en maandag 15 oktober twee informatieavonden over de aanpak van de N214 en in het bijzonder de kruising van de kruising van de N214 met de N216.
De komende jaren werkt de provincie Zuid-Holland aan een aantal infrastructurele projecten in de Alblasserwaard. Om onderhoud uit te voeren en om de doorstroming en verkeersveiligheid te vergroten worden de N214 vanaf de A15 tot aan de A27 en de kruising van de N214 met de N216 aangepakt.
Op 9 en 15 oktober 2018 organiseert de provincie Zuid-Holland informatieavonden over deze projecten. Tijdens deze avonden worden het voorlopig ontwerp van het groot onderhoud aan de N214 en van de reconstructie kruising N214/N216 gepresenteerd en zijn er medewerkers van de provincie Zuid-Holland aanwezig om vragen te beantwoorden.
De avonden vinden plaats in Hoornaar op 9 oktober en in Bleskensgraaf op 15 oktober. Geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd om één van deze avonden te bezoeken. Aanmelden is niet nodig.