• Het E-team van DES'72.
• Het E-team van DES'72. Foto:

Dames DES winnen

papendrecht • De dames van handbalvereniging DES'72 uit Papendrecht hebben vorige week woensdag met 12-9 gewonnen van Ventura. De heren verloren kansloos bij Twist: 21-11.

Ook de overige teams boekten wisselende resultaten. De E1 speelde deze week twee wedstrijden. Zij wonnen knap allebei de wedstrijden. Tegen Twist werd gewonnen met 7-5 en thuis werd gewonnen van TOGB met 7-3. Zij schuiven een plekje op naar de derde plaats.
Afgelopen zaterdag verloren de dames C van DES '72 van medekoploper Conventus uit Zwijndrecht. De dames begonnen voortvarend met een voorsprong van 3-0. Echter daarna ging het lopen bij Conventus en werd uiteindelijk terecht verloren met 9-15. Hierdoor zakten de dames op de rangrijst naar de derde plaats. De D1 verloor deze week van koploper Twist met 14-6, maar de tweede wedstrijd tegen Ventura werd thuis in winst omgezet met 7-5, waardoor zij zijn gestegen naar de vierde plaats. De heren junioren wonnen ook hun tweede wedstrijd; thuis met 31-13 tegen DIOS. Zij staan inmiddels op de vierde plaats en blijven de stijgende lijn voortzetten.