• Frank Verhoeven (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Drechtsteden) Angelique Suijkerbuijk (directievoorzitter Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde), René Kerstens (directievoorzitter Rabobank Drechtsteden) en Klaas Groenendijk (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Ridderkerk Midde
• Frank Verhoeven (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Drechtsteden) Angelique Suijkerbuijk (directievoorzitter Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde), René Kerstens (directievoorzitter Rabobank Drechtsteden) en Klaas Groenendijk (voorzitter Raad van Commissarissen Rabobank Ridderkerk Midde Foto:

Rabobanken willen krachten bundelen

drechtsteden • Om de kwaliteit van de dienstverlening te versterken, zijn de Rabobank Drechtsteden en de Rabobank Ridderkerk Midden-IJsselmonde van plan om samen te gaan tot één krachtige Rabobank.

Recent is door de voorzitters van de raden van commissarissen en de directievoorzitters de intentieverklaring ondertekend. Hiermee uiten zij het voornemen om samen te gaan per 1 maart 2019. De ledenraden zijn hierover geïnformeerd en nemen half januari 2019 een besluit over het voorstel tot samengaan.
Door samen verder te gaan als één lokale bank zijn wij beter in staat kennis, kunde en kwaliteit te bundelen. Zo ontstaat er meer tijd voor de klant. Met elkaar kunnen wij actief inspelen op de ingezette versnelling van de digitale beweging. Tegelijkertijd blijven wij in de regio sterk betrokken als maatschappelijke bank. De keuze voor Drechtsteden en Ridderkerk Midden-IJsselmonde is logisch omdat zij diverse raakvlakken hebben en er potentieel is om te groeien. Op diverse onderdelen werken de banken nu al samen.