Afbeelding
Foto:

Muziek tijdens Dag van de Ouderen

alblasserdam • Op maandag 1 oktober is het de Internationale Dag van de Ouderen. Daarom organiseren Waardeburgh en Smile op vrijdag 28 september van 14.30 tot 16.15 uur een feestelijke muziekmiddag voor senioren in Waardeburgh zorgcentrum De Waard aan de de Alblashof 1B te Alblasserdam.

Zanger Paul Sellers geeft deze middag een feestelijk muzikaal optreden. Paul Sellers is een veelgevraagde zanger met een uitgebreid repertoire.
Waardeburgh biedt gratis toegangskaarten aan. De kaarten zijn vanaf 11 september tot en met 24 september verkrijgbaar bij Smile, Maasstraat 30 in Alblasserdam (maandag tot en met vrijdag van 09.30 uur tot 12.00 uur) en bij de receptie van zorgcentrum De Waard, de Alblashof 1B in Alblasserdam (tijdens kantooruren). Bij het afhalen van de toegangskaarten koopt men overigens wel (minimaal) twee consumptiemunten ter waarde van 3 euro die men tijdens deze muziekmiddag kan inwisselen voor diverse consumpties. De feestelijke muziekmiddag begint om 14.30 en duurt tot 16.15 uur.