Afbeelding
Foto:

Proeverij van sport, cultuur en welzijn

papendrecht • Op het Marktplein in Papendrecht wordt op zaterdag 29 september een 'Proeverij' gehouden van sport, cultuur en welzijn.

Hier kunnen bezoekers figuurlijk proeven van het rijke aanbod van organisaties en verenigingen op het gebied van sport, cultuur en welzijn die in Papendrecht actief zijn. Maar er is nog veel meer te zien en te beleven. Zo kunnen bezoekers leuke foto's maken met de mobiele photobooth 'in de huiskamer' van Papendrecht, filmmateriaal van Papendrecht en de regio bekijken, jeu des boules spelen op een echte baan, schaken op een supergroot schaakbord en cupcakes versieren.
Ook voor muzikaal entertainment is gezorgd, poprockkoor Sweet Pepper, het Pontonnierskoor en die Papendörfer Musikanten verzorgen leuke optredens. Dit allemaal gaat gepaard met een lekker hapje en drankje, die de organisaties en verenigingen op de informatiemarkt aanbieden.

Om 13.00 uur zal wethouder Corine Verver de markt officieel openen, waarna de proeverij van start gaat. De activiteiten duren tot 16.30 uur.