• De A1 van DES'72.
• De A1 van DES'72.

Uitmuntend thuisweekend DES '72

papendrecht • Alle teams van handbalvereniging DES '72, met uitzondering van de E1, hebben in het afgelopen weekend hun wedstrijden met een overwinning kunnen afsluiten.

Op vrijdagavond wonnen de heren midweeks met ruime cijfers van TOGB, te weten 14-5. Op zaterdag verloor alleen de E1 van TOGB E3.

Te laat

De winst werd al in de eerste helft door TOGB veilig gesteld. De tweede helft kwam DES '72 wel goed terug, maar toen was het al te laat.

De D1 van de Papendrechtse handbalvereniging, met hun thuisbasis aan de Van der Palmstraat in Papendrecht, won ook hun wedstrijd met 14-4 van de Treffers D2.

Ook spannend

Bij de C1 was het nog een spannende wedstrijd tegen eveneens de Treffers C1, maar ook die konden de overwinning over de streep trekken met 12-9.

Op zondag wonnen ook de heren junioren en de heren senioren hun wedstrijden. Bij de heren was het een spannende wedstrijd die pas laat in de tweede helft werd beslist. De heren junioren daarentegen hebben de gehele wedstrijd voor gestaan en hebben ook hun wedstrijd winnend afgesloten.

Eerste thuiswedstrijd

Op woensdag 12 september aanstaande spelen de dames midweeks om 20:00 uur hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen. Zij gaan de strijd aan met Unitas '63 uit Maassluis. Op zondag 16 september moeten de heren hun eerste plaats gaan verdedigen bij Indus '67 in Rozenburg.