• Afbeelding van een werkreis naar Nicaragua.
• Afbeelding van een werkreis naar Nicaragua.

Nazomerfair voor ontwikkelingswerk

nieuw-lekkerland • Op winkelcentrum Kleyburg in Nieuw-Lekkerland wordt op zaterdag 15 september van 09.00 tot 15.00 uur een nazomerfair gehouden, waarvan de opbrengst geheel ten goede komt aan ontwikkelingswerk in Nicaragua. Diverse bedrijfjes en bedrijven hebben zich aangemeld om mee te doen. Ook zijn er diverse activiteiten voor kinderen zoals bijvoorbeeld schminken. Tegelijkertijd is er ook een kleedjesmarkt voor kinderen.

Verder zijn er diverse kramen waar men lekkere dingen kan kopen, zoals echte Tortilla's uit Nicaragua gemaakt door lokale bewoners uit Nicaragua die momenteel in Nieuw-Lekkerland verblijven.

Er wordt ook een heerlijke feesttaart verloot. Verder zijn er wat kramen met leuke hebbedingen zoals, steigerhouten kleine meubelen, leuke kransen en dergelijke.

De opbrengst van deze fair gaat in zijn geheel naar het werk dat verricht wordt in Nicaragua.

Stichting Actie voor Nicaragua wil het ontwikkelingswerk in Nicaragua ondersteunen. "Dit doen wij vooral door bouwen, onderwijs ondersteuning en training. Het doel is de mensen verder te helpen zodat zij zelfstandig kunnen zijn en dit aan hun kinderen doorgeven", meldt Truus Bouter namens Actie voor Nicaragua.

"Naast deze zaken willen we ook de boodschap van de Bijbel in Nicaragua bevorderen. Dit doen we door faciliteiten te bouwen en in contact te komen met de lokale bevolking. De liefde die Jezus mensen gaf toen Hij op aarde was, willen wij door onze onze hulp ook aan de verre naasten laten blijken." Voor meer informatie: www.actievoornicaragua.nl.