Bedrijvenvoetbal bij Drechtstreek

papendrecht • Op vrijdagavond 14 september organiseert voetbalvereniging Drechtstreek uit Papendrecht het Spieren voor Spieren bedrijven voetbaltoernooi.

"We verwachten 24 deelnemende teams die in vier poules hun wedstrijden zullen spelen", vertelt Dirk Luteijn van Drechtstreek. "Na de poule fase spelen de nummers 1 en 2 van de poule kruisfinales. Ieder team bestaat uit minimaal 7 spelers en er wordt 7 tegen 7 gevoetbald op een half veld."

Aanmelden kan vanaf nu door een email te sturen naar bedrijvenvoetbal@vvdrechtstreek.nl. Bij de aanmelding heeft de organisatie enkele gegevens nodig om de inschrijving compleet te maken. Het gaat daarbij om de naam van het deelnemend team, de naam van een contactpersoon en zijn of haar telefoonnummer en e-mailadres.

Aanmeldingen worden in volgorde van binnenkomst in behandeling genomen. Mondelinge aanmeldingen worden niet in behandeling genomen; dit ter voorkoming van eventuele misverstanden en/of miscommunicatie.

"Wij zien aanmeldingen graag tegemoet en hopen er een gezellig en geslaagd evenement van te maken", aldus Luteijn. Kosten voor deelname bedraagt 100 euro per team. Hiervoor krijgt men 20 consumpties per team terug, worden er scheidsrechters geregeld, ontvangen de finalisten een prijs en wordt er een goed, maatschappelijk doel ondersteund: Spieren voor Spieren.

Het Spieren voor Spieren Bedrijven voetbaltoernooi is om 18.00 uur.

Contactpersonen binnen de vereniging voor dit toernooi zijn Leen Sas, Dirk Luteijn en Alexander de Rooy.

Voor meer informatie en aanmelding kan men ook surfen naar de volgende website: https://www.vvdrechtstreek.nl/1272/bedrijvenvoetbal.