Afbeelding
Foto: Lyuda Stinissen

Startersdag Drechtsteden

dordrecht • Startersdagen.com houdt in samenwerking met Rabobank Drechtsteden en Interpolis op donderdag 4 oktober een gratis startersdag in het stadion van FC Dordrecht.

De avond bevat veel informatie en kennis over beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor oriënterende starters, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud en de succesvolle start-ups. 'Helaas redden veel beginnende zelfstandigen en jonge bedrijven het niet in hun eerste ondernemersjaren', stellen de organisatoren. 'Zonde, want ze steken er veel tijd en energie in. Daarom brengt startersdagen.com starters en ervaren ondernemers bij elkaar tijdens deze startersdag vol informatie en inspiratie. Ervaren bedrijven uit de regio geven tips en adviezen, maar wijzen ook op gevaren en risico's.'
Het evenement bestaat uit een avondprogramma dat gevuld is met onder meer een plenaire kennisdeling tijdens de opening, een startersmarkt, diverse seminars en workshops en een inspiratiesessie. Aanmelden: www.startersdagen.com/drechtsteden2018.