Afbeelding
Foto: Rick den Besten

'De dokter heeft het me ontraden...'

alblasserdam/nijmegen • Bram Perdok uit Alblasserdam doet voor de tiende keer mee aan de Vierdaagse van Nijmegen.

Eigenlijk vond zijn huisarts het maar niets dat hij meedeed, want nog niet zo lang geleden had de 78-jarige Perdok nog een liesbreuk.

Cardioloog

"Maar mijn cardioloog zei dat ik wel kon gaan, hij vond me zo onrustig als ik er niet bij zou zijn", lacht Perdok.

Donderdag 19 juli ontmoette een delegatie vanuit Klaroen.nl Perdok tijdens de derde dag van de Vierdaagse van Nijmegen. Waar veel mensen het warm hadden, vond Bram het weer helemaal goed. "Ik heb altijd bij Nedstaal gewerkt. Daar was het rond deze tijd ook vaak heel warm. Daar wen je aan."

Een delegatie van Klaroen.nl was op donderdag 19 juli aanwezig bij de derde dag van de Nijmeegse Vierdaagse. Langs de Zevenheuvelenweg, nabij Groesbeek, was een stand ingericht waar lopers uit de regio een versnapering kregen aangeboden, even konden uitrusten en hun verhaal konden doen. Op een dubbele pagina elders in deze krant staan foto's en verhalen van deelnemers uit de regio die langs gekomen zijn of later foto's opgestuurd hebben.

Peter van Breemen

Peter van Bremen (52) uit Alblasserdam was donderdag de eerste regiowandelaar die bij de stand voorbij kwam. De oud-voorzitter van de Ronde van Alblasserdam loopt de Vierdaagse voor de eerste keer.

"Dit is super, ik geniet van elke kilometer! Dat mensen zo vroeg uit bed gaan om de wandelaars aan te moedigen vind ik geweldig."

Peter verbleef deze week in het centrum van Nijmegen en mist dus helemaal niks van het grootste wandelevenement ter wereld. De foto van Peter staat niet op de dubbele fotopagina, maar wel op www.klaroen.nl.