Nieuw-Lekkerland eindigt met verlies

oude maas • Nieuw-Lekkerland heeft seizoen 2017-2018 afgesloten met een 2-0 nederlaag bij Oude Maas;. "Typisch zo'n tegenstander waar we het vaak lastig tegen hebben", bezag trainer Ronald Hulsbosch de opponent. "We hebben ze echter goed partij proberen te bieden. Als je echter zoals wij acht keer alleen voor de keeper komt te staan en niet scoort, dan weet je dat je de problemen over je afroept. De goals vielen in de 25e en 89e minuut.

Drechtstreek deelt met Heukelum

papendrecht • Drechtstreek sloot het competitieseizoen af met een 2-2 tegen Heukelum. "Een prima uitslag die recht doet aan het wedstrijdbeeld", vond Drechtstreek-trainer Miguel Munoz. Voor de thuisploeg scoorde Michael Slingerland de beide goals. De spits eindigde zodoende met twintig goals in zijn debuutzoen bij Drechtstreek. En daarbij zal het ook blijven, want de goalgetter is komend voetbaljaar als vanouds te bewonderen bij zijn vroegere club Groote Lindt. Munoz neemt daarnaast afscheid van Patrick Kunst (gaat lager voetballen), Damien Vereecken en Randy Kroos (Beide spelers stoppen). "Dat betekent dat we volgens jaar met een deels ander team de competitie in gaan", aldus Munoz. "Geen probleem. Ik bouw graag verder. Doel is het linkerrijtje."

Papendrecht best trots op vijfde plek

papendrecht • Vv Papendrecht sluit de competitie af op deze vijfde plek in 2F. En dat is helemaal geen verkeerd resultaat voor de ploeg van vertrekkend trainer Peter de Haan. In de uitwedstrijd tegen Woudrichem maakten de roodzwarten er een prima slotstuk van in de brandende zon. na negen minuten was de partij al min of mjeer beslist door goals van Justin Beemsterboer en Jearlon Martina. Na een 0-4 stand bij rust (doelpunten van Koen Lighaam) ging de versnelling naar zijn vier in de tweede helft. Opnieuw Lighaam bracht de stand op 0-5 waarna Woudrichem twee maal iets terug mocht doen. Eindstand 2-5.

De Zwerver klaar voor voetbaltoetje

kinderdijk • De Zwerver liet door middel van een 5-1 thuisoverwinning op Asperen zien dat het klaar is voor de nacompetitie. De voetbalmiddag begon moeizaam voor de Kinderdijkers: ze kwamen na acht minuten op een 0-1 achterstand. In de 30e minuut viel de gelijkmaker, een kopgoal van Wesley Kassels. Eén minuut later lag ook de 2-1 in de touwen: een doelpunt van Redoaune El Akchaoui. Diezelfde middenvelder scoorde ook de 3-1. Na rust maakten Wesley Kassels en Robin van der Bok de vijf vol. Komende zaterdag begint voor De Zwerver de nacompetitie met een duel thuis tegen Altena.

Alblasserdam haalt keihard uit: 10-0

alblasserdam • Alblasserdam haalde in zijn laatste competitiewedstrijd keihard uit . Tegenstander ZBC'97 werd met 10-0 afgeserveerd door doelpunten van Umut Takats (4x), Damien Buwalda (2x), Frank Hendriks (2x), Leroy Naaktgeboren en Maarten de Zeeuw. "We hebben niet eens top gespeeld en dan zo'n uitslag", glimlachte trainer Dennis Schoonewil. "Het was duidelijk dat ZBC wat spelers spaarde in verband met de nacompetitie. Wij sluiten in ieder geval een wat teleurstellend seizoen mooi af."