De Alblas trekt De Zwerver nacompetitie in

oud-alblas • Even leek het er op dat De Zwerver de favorietenrol in de strijd om de titel in 3C ging overnemen van koploper EBOH. De Kinderdijkers speelden op dat moment goed voetbal tegen De Alblas, terwijl de Dordtenaren hetlastig hadden met Groote Lindt. Toen de 'stofwolken' na negentig minuten waren opgetrokken was duidelijk dat alle 'opwinding' voor niets was geweest. De Zwerver had met een 4-2 nederlaag de punten laten liggen op Souburgh, terwijl EBOH een 1-1 remise uit het vuur had gesleept in Zwijndrecht. De conclusie: EBOH heeft komende zaterdag thuis tegen het al gedegradeerde Leerdam Sport'55 een puntje nodig om zich officieel kampioen te mogen noemen en De Zwerver wacht de nacompetitie. De Kinderdijkers zetten bij De Alblas een overtuigende eerste helft neer en zagen Redouane in de zesde minuut scoren. Even daarvoor had Mike Jongeneel de thuisploeg op 1-0 gezet. Na de pauze scoorde invaller Raudhi Diamant drie keer namens de thuisploeg. Shagmar Mari deed dat één keer voor De Zwerver.