• De begeleidingsgroep van MultiMusic, met Martin Boskamp (piano/accordeon) Marcel Perik (contrabas) Peter Boermans (drums) Simon Dekker (gitaar).
• De begeleidingsgroep van MultiMusic, met Martin Boskamp (piano/accordeon) Marcel Perik (contrabas) Peter Boermans (drums) Simon Dekker (gitaar). Foto: Peter Boermans

zondag 27 mei

LiveMusic Summer Café

oud-alblas • De Alblasserdamse band MultiMusic start het zomerseizoen van het LiveMusic SummerCafé op zondag 27 mei op het terras van restaurant De Kat in de Wilg in Oud-Alblas, met een gastoptreden van het Jazz Combo Don't Explain met zangeres Andrea Keller, Henk Kok op de contrabas en Jack Weijts achter de drums. Multi-Music zelf doet natuurlijk ook mee. Het programma van het LiveMusic SummerCafé loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur en gaat bij slecht weer ook door, maar dan binnen in de bovenzaal van het restaurant. De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Restaurant De Kat in de Wilg zit aan de Peperstraat 28 in Oud-Alblas en telefonisch bereikbaar via 0184-692770. De toegang is gratis.