• Oefenavond bij Excelsior.
• Oefenavond bij Excelsior.

Maestro-concert van Excelsior

papendrecht • In navolging van het succesvolle televisieprogramma 'Maestro', waarin bekende Nederlanders de uitdaging aan gaan om zich in een aantal weken te ontwikkelen tot orkestdirigent, presenteert muziekvereniging Excelsior het Papendrechtse Maestro-concert. Dit bijzondere en enigszins ludieke concert vindt plaats in Theater De Willem en wordt gehouden op zaterdag 26 mei.

Muziekvereniging Excelsior heeft vijf lokale bekendheden weten te strikken voor het maestro-concert. Leon van Dalen (Prins Florisschool en VV Drechtstreek), Kitty van Veen (Dansstudio Bounce), Bjorn van Dijl (horeca-ondernemer), Margré van Wijngaarden (Stichting Dorpsbehoud) en Bertjan Scheepbouwer (PKC) zullen het dirigeerstokje overnemen van dirigent Ruud Welle en ervaren hoe het is om een orkest zoals Excelsior Papendrecht te leiden.

Strijden voor titel

Voor het publiek een uitgelezen mogelijkheid om deze leidende Papendrechters een toporkest zoals Excelsior te zien dirigeren, waarbij zij de strijd met elkaar aangaan om de titel in de wacht te slepen.

Deze vijf Maestro's bestijgen op zaterdag 26 mei de bok in Theater De Willem aan de van der Palmstraat in Papendrecht en trakteren de bezoekers samen met het orkest van Excelsior Papendrecht een uniek en avondvullend programma. Wie wordt dé Maestro van Papendrecht? Die vraag staat op zaterdag 26 mei centraal.

Aanvang is om 20.15 uur. Kaartjes à 12,50 euro zijn verkrijgbaar via Theater De Willem in Papendrecht.