Afbeelding
Foto:

Dronken chauffeur aangehouden in Papendrecht

papendrecht • De politie heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een dronken chauffeur aangehouden in Papendrecht. Tevens had de man nog boetes open staan van in totaal 2000 euro. Zijn auto werd daarom in beslag genomen. Tijdens de surveillance in de nacht van dinsdag 17 op woensdag 18 april omstreeks 01.00 uur reden agenten over de N3 richting Papendrecht, waar een auto voor hen reed die wel erg veel weg nodig had om rechtuit te gaan. De bestuurder kreeg een volgteken en werd staande gehouden op de Burgemeester Keijzerweg in Papendrecht. Agenten spraken de bestuurder aan en lieten hem een alcoholtest doen. Al snel bleek dat hij onder invloed was van alcohol. De bestuurder, een 49-jarige man uit Breda, werd aangehouden en blies op het bureau 505 Ugl. De man kreeg een bekeuring van 659 euro en een rij ontzegging. Tevens bleek de bestuurder nog drie bekeuringen niet betaald te hebben die bij elkaar ongeveer 2000 euro bedroegen. Omdat de man deze niet kon betalen, hebben de agenten zijn auto in beslag genomen.


Drie auto's op elkaar in Damdorp

alblasserdam • Drie personenauto's zijn maandagmiddag 23 april op elkaar gebotst op De Helling in Alblasserdam. Voor de Alblasserdamse bestuurster van de middelste auto kwam een ambulance ter plaatse. Niemand hoefde uiteindelijk mee naar het ziekenhuis. Aan de drie auto's is voor enkele duizenden euro's aan schade ontstaan. Het ongeval gebeurde tijdens de avondspits, rond 17.20 uur. Het overige wegverkeer op De Helling ondervond enige vertraging door het ongeval.


Scooterrijder in sloot

oud-alblas • Een 47-jarige man uit Zwijndrecht is vrijdagmiddag 20 april met zijn scooter te water geraakt langs de Peilmolenweg bij Oud-Alblas en overgebracht naar het ziekenhuis. De man reed over het fietspad en raakte naar eigen zeggen uit koers door een graspol. De man en de scooter kwamen in de sloot terecht. Omstanders verleenden eerste hulp en belden 112. De veertiger is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.