• Wat het verhaal is bij dit plaatje? Op 12 april meer info.
• Wat het verhaal is bij dit plaatje? Op 12 april meer info.

Donateursavond van Dorpsbehoud

papendrecht • In Theater De Willem aan de Van der Palmstraat te Papendrecht wordt op donderdagavond 12 april weer een Donateursavond gehouden van Stichting Dorpsbehoud.

Het bestuur van Dorpsbehoud belooft de bezoekers een afwisselend, leerzaam en onderhoudend programma, dat om 20.00 uur begint en duurt tot ongeveer 22.15 uur. Er is rond 20.45 uur een pauze.

Programma

Op het programma staat onder meer het feit dat het museum 25 jaar geleden zijn deuren opende aan de Veerdam 6 in Papendrecht.

Ook zal er stil worden gestaan bij het land van Matena. Binnenkort wordt begonnen met het volbouwen van de laatste Papendrechtse polder. Medewerker Arie van Dijk zal een boeiende presentatie verzorgen over de geschiedenis van de Papendrechtse polders, die vroeger overal achter de dijk te zien waren.

Vertrouwde onderwerpen

Uiteraard ook de vertrouwde onderwerpen, zoals het Dorpsjournaal (met de dorpsgebeurtenissen van het afgelopen jaar, voorzien van eigenzinnig commentaar) en ook wordt de hulp van het publiek weer ingeroepen bij de 'raadplaatjes' (wie staan er op een plaatje en/of waar is het plaatje gemaakt). En natuurlijk is er geen avond van Dorpsbehoud zonder een gezamenlijk gezongen 'versie'.

Donateurs hebben een persoonlijke uitnodiging ontvangen. Voor niet-donateurs zijn kaartjes vanaf 19.30 uur te koop in de foyer van De Willem tegen betaling van 7,50 euro per kaartje.