Pijnlijk thuisverlies voor Streefkerk

streefkerk • Streefkerk had het niet tegen Asperen. Het team van trainer Marten van Gastelen speelde fut- en ideeënloos. Het resultaat: een pijnlijke 0-1 thuisnederlaag.

"We speelden bagger", vatte Van Gastelen het optreden van zijn team kort en bondig samen. "Ik zag het eerlijk gezegd aankomen dat we het moeilijk zouden krijgen tegen Asperen, een tegenstander die ons sowieso niet erg ligt en ons dit seizoen al eerder drie punten afhandig maakte. Wij op onze beurt presteren de laatste weken moeizaam. Dat we steeds wél wisten te winnen camoufleerde die stroefheid. En vandaag ging het dan echt mis." De gasten kwamen in de 25e minuut op voorsprong door zwak verdedigend werk van Streefkerk, dat daarna nauwelijks nog een vuist wist te maken.


De Alblas wordt weggeblazen

dordrecht • De Alblas werd zaterdag weggeblazen door kampioenskandidaat EBOH (5-1). Jordi de Boer scoorde de enige treffer voor de Oud-Alblassers (3-1). Hij miste daarna een strafschop. EBOH maakte duidelijk dat het nog altijd kampioenskandidaat is en klaar is voor het eindgevecht met Streefkerk en De Zwerver. De Alblas heeft die hoop al opgegeven en gaat inmiddels als middenmoter met nacompetitieticket door het leven.


Drechtstreek komt net wat te kort

papendrecht • Drechtstreek legde een prima partij voetbal op de mat tegen Nivo Sparta, maar het verloor wél: met 1-2. De titelkandidaat sloeg toe in de 13e en 65e minuut. De 1-2 kwam van de voet van Michael Slingerland.


Papendrecht: terug voor 13 minuten

aalst • Roda Boys - Papendrecht werd 13 minuten voor tijd bij de stand 2-2 gestaakt na een blessure van de scheidsrechter. Vervelend voor de gasten die goed speelden en de ongrijpbare Jay Luciano twee keer zagen scoren.