Nieuw-Lekkerland - Heinenoord: spektakel!

nieuw-lekkerland • "Een heerlijke wedstrijd met het publiek als grote winnaar". Nieuw-Lekkerland trainer Ronald Hulsbosch had genieten van de subtopconfrontatie tussen zijn elftal en dat van Heinenoord.

Het werd uiteindelijk 3-3 op sportpark Excelsior. Lekkerland kwam al na vier minuten op achterstand, maar maakte snel gelijk via Tonnie Stok (zijn eerste competitiegoal voor de groenwitten). Jeroen Wolf zorgde voor 2-1 waarna de rust bij 2-2 aanbrak. Na de pauze nam Heinenoord opnieuw een voorsprong en koos de thuisclub voor een va banque-speelwijze om alsnog een remise uit het vuur te slepen. Dat lukte in de 73e minuut via een rollertje van Niels Brekelmans. "Ik kan vrede hebben met deze 3-3, al kregen we in de absolute slotfase nog wel een dot van een kans om de overwinning uit het vuur te slepen", vond Ronald Hulsbosch. Komende zaterdag wacht Nieuw-Lekkerland de uitbeurt bij het laaggeklasseerde Nieuwenhoorn. "Dan gaan we weer op jacht naar een driepunter."