PKC wint van Fortuna en treft de ploeg in Play Offs

papendrecht • De korfballers van PKC/SWKGroep hebben afgelopen zaterdag een goede generale repetitie beleefd tegen Fortuna. De Papendrechtse ploeg rekende met duidelijke cijfers af met de opponent in de halve finales richting de zaalkorfbalfinale. In de eigen zaal werd het 27-18 voor de ploeg van Detlef Elewaut. De eerste wedstrijd in de Play Offs van de Korfbal League wordt ook gehouden in de korfbalhal in de wijk Oostpolder in Papendrecht.

Bij de ontmoeting van afgelopen zaterdag leek het er in de eerste helft nog niet op dat PKC met groot verschil zou gaan winnen. Bij rust stond het 11-13 voor de bezoekers, maar daarna denderden de Papendrechters met grote overmacht over hun tegenstanders heen.
Fortuna is vierde geworden in de competitie. Na de thuiswedstrijd in Papendrecht gaat PKC op bezoek bij Fortuna. Als er dan nog geen ploeg is die twee keer gewonnen heeft, wordt er nog een derde wedstrijd gespeeld in Papendrecht.