Afbeelding
Foto:

Regiopremière film Normal is Over

alblasserdam • In Landvast in Alblasserdam vindt op maandag 4 april om 19:30 uur de regiopremière plaats van de film Normal is Over.
De maker van de film, Renée Scheltema, zal persoonlijk aanwezig zijn bij deze première. Normal is Over heeft op meerdere filmfestivals al prijzen gewonnen en wordt nu éénmalig vertoond in de Alblasserdamse regio.
Normal is Over is een persoonlijke zoektocht van Renée Scheltema naar de relatie tussen geld, ongelijke verdeling van welvaart, klimaatverandering, het uitsterven van soorten en het uitputten van grondstoffen. „Ik heb zoveel vragen", zegt Scheltema als voice-over in het begin van de film. „Brengen we ons voortbestaan in gevaar voor geld? Kan ik ook maar iets begrijpen van de enorme omvang van de problemen en tegelijkertijd oplossingen aandragen?" Ze sprak met bijzondere mensen van over de gehele wereld over deze vragen.
Om deze filmpremière bij te wonen kan men online kaarten reserveren bij Landvast via www.landvast.nl/movies. Het gereduceerde tarief is 7,50 euro per kaartje. Er zijn maximaal 300 kaarten beschikbaar.