Kinderen nodig voor Pap Hap Festival

papendrecht • Zaterdag 23 juni vindt de eerste versie van het Pap Hap Festival plaats op de ligweide van het zwembad bij Sportcentrum Papendrecht.

Naast allerlei leuke activiteiten, zoals springkussens en wedstrijdjes in en om het water, zullen kinderen thuisgemaakte koude snacks en lekkernijen gaan verkopen vanuit kramen.
De opbrengst is voor een goed doel; Stichting Jarige Jop. Kinderen tussen de negen en dertien jaar uit Papendrecht die hieraan mee willen doen, kunnen zich aanmelden tot en met 23 mei bij Frank de Boer via f.dboer@papendrecht.nl. Hier zijn geen kosten aan verbonden. In elke kraam moeten minimaal twee en maximaal drie kinderen en één volwassene staan.
Het Pap Hap Festival wordt georganiseerd door het Jeugd en Jongerenwerk en het Sportcentrum, op initiatief van Cas Kraal. Voor meer informatie: 06-10529938 of www.jenjwpapendrecht.


Lenteconcert Soli Deo Gloria

alblasserdam • Christelijke muziekvereniging Soli Deo Gloria Alblasserdam organiseert op zaterdag 24 maart het jaarlijkse Lenteconcert in cultureel centrum Landvast Alblasserdam.
Het concert vangt aan om 20.00 uur en de entree bedraagt 5 euro voor volwassenen en 3,50 euro voor kinderen beneden 12 jaar. Tijdens dit concert zullen het fanfare orkest onder leiding van dirigent Jurgen Nab en de Melody Percussion Band (MPB) onder leiding van Theo Vet optreden. Kaarten worden verkocht aan de zaal, het concert wordt gehouden in zaal Royaal.

De opleidingsorkesten van de vereniging treden 's middags op tijdens hun eigen 'youth in concert'. Dit concert start om 14.30 uur in Landvast en is vrij toegankelijk.