Afbeelding
Foto: Bert Bons

'65-plussers laten teruggave liggen'

papendrecht • Ad Tromp van Atro Belasting Advies Papendrecht verzorgt gratis advies voor 65-plussers met een pensioen die geen aangifte hoeven te doen volgens de Belastingdienst.

Onderzoek wijst uit dat vele 65-plussers met een pensioen belastinggeld laten liggen als ze volgens de Belastingdienst toch geen aangifte hoeven te doen. "Maak je geen aangifte op dan zie je dit dus niet en is de kans aanwezig dat men belastinggeld waar men wel recht op heeft laat liggen", redeneert Tromp. De Belastingdienst geeft volgens Tromp namelijk niet in een brief aan dat men mogelijk geld terugkrijgt. Het bedrag kan liggen tussen de 100 en 250 euro.
Wie er tegenop ziet om dit uit te zoeken, kan bij Atro Belasting Advies Papendrecht dit gratis uit laten zoeken. Wie geld terug krijgt en moet er hiervoor aangifte worden gedaan, dan zijn de kosten 45 euro (inclusief btw). Er wordt tevens gekeken of toeslagen waar men mogelijk recht op heeft, ook in orde zijn. Dit aanbod geldt voor alle lezers van dit blad.
Op de dinsdagen 21 en 28 maart houdt Atro Advies van 10:00 tot 13:00 zitting in de bibliotheek op de Markt 2 te Papendrecht. Men kan daar ook eventueel een afspraak maken. Bellen kan via 078-6155724 of 06-40904126 of mailen naar atrobtwadviespapendrecht@gmail.com. Advies is gratis. De inloop van Atro Advies is ook voor ieder ander die advies wenst over de belastingaangifte.