Afbeelding
Foto: Peter Stam

Input voor verkiezingsdebat

alblasserdam • In Landvast te Alblasserdam wordt op donderdagavond 15 maart een groot Verkiezingsdebat gehouden met alle lijsttrekkers. De aanvang is om 19.30 uur en het debat duurt tot ongeveer 22.00 uur. Iedereen is welkom dit evenement bij te wonen, de toegang is gratis.

Tijdens het verkiezingsavond gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat over vele actuele onderwerpen die in de gemeente spelen. Ook worden er vragen beantwoord die een ieder nu al kan stellen via Twitter: #landvast 2018. Mailen van vragen en opmerkingen voor de politieke partijen kan ook naar redactie@klaroen.nl. De organisatie van de debatavond is een samenspel van de gemeente Alblasserdam, de lokale omroep Klokradio, weekkrant De Klaroen en het digitale Alblasserdamsnieuws.nl. De algemene presentatie wordt verzorgd door Ariejan Boon, de debatten worden geleid door Peter de Waard.

De lijsttrekkers gaan met elkaar in debat over onder andere de centrumvisie, wonen, bereikbaarheid, veiligheid, een schone lucht en het sociale domein. Het bijwonen van het Verkiezingsdebat in Landvast zal zeker geen saaie avond opleveren. De lange tafel met lijsttrekkers erachter is afgeschaft. Het wordt een open, vlot en zeer afwisselend geheel, met één-op-één debatten, politieke 'pitches' en prikkelende vragen.