• Daniël Hulzebosch.
• Daniël Hulzebosch. Foto: Herry Borrink

Daniël Hulzebosch trainer bij PKC

papendrecht • Daniël Hulzebosch is met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van PKC/SWKGroep.

De voormalig speler en coach van Dos'46 uit Nijeveen wordt de opvolger van Detlef Elewaut die na afloop van het huidige seizoen vertrekt uit Papendrecht. PKC en Hulzebosch hebben overeenstemming bereikt over een verbintenis met de intentie van drie jaar. Beide partijen zijn nog in overleg over het invullen van het overige deel van de trainersstaf en doen hierover op korte termijn nadere mededelingen. Hulzebosch: "Voor mij is het enorme eer om gevraagd te worden voor deze klus. Dat uitgerekend de club waar ik naast Dos'46 het meest bewondering voor heb en al heel mijn korfballeven een speciale band mee heb mij vraagt om aan te treden als hoofdtrainer, maakt mij trots. Ik ben het bestuur en de selectie van PKC/SWKGroep dankbaar voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gesteld. Het is goed voor de club dat er nu duidelijkheid is richting volgend seizoen. De spelers en huidige staf kunnen nu zonder verdere onrust toewerken naar de afsluiting van dit prachtige seizoen."

PKC-voorzitter Scheepbouwer: "Namens het technische hart van PKC/SWKGroep wil ik graag mijn volle tevredenheid uitspreken over de uitkomst van dit proces. Wij zijn ervan overtuigd dat Daniël klaar is voor deze stap en onze spelersgroep kan leiden in hun eigen weg naar succes."

Daniël Hulzebosch is 43 jaar en is geboren in Nijeveen. Daniël is lange tijd verbonden geweest aan Dos'46, als speler én tot twee maal toe als trainer.