Rassie Erasmus in zijn praktijk op De Dam
Rassie Erasmus in zijn praktijk op De Dam Foto: Petra Scheurwater

'Wil jij je leven terug zonder pijn?'

alblasserdam • Voor darmklachten, burn-out, allergieën, reuma, hernia's, fibromyalgie en andere medische klachten waarvoor je nergens meer terecht kunt, kun je in Alblasserdam nu naar het Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT van Rassie Erasmus. "Mensen komen naar me toe met o.a. pijnklachten. Veel mensen hebben vaak al van alles geprobeerd zonder resultaat en dit is jammer en onnodig, want met mijn aanpak neemt hun pijn af en kan ik ze, gegeven alle randvoorwaarden, voorgoed genezen van hun klachten.

Zo'n 25 jaar geleden kwam Erasmus vanuit Zuid-Afrika naar Nederland. In Zuid-Afrika studeerde hij aan de universiteit van Pretoratie bewegings- en natuurgeneeskunde. Na zijn komst naar Nederland vestigde hij zich als naturopaat en beweegkundige een praktijk in Ridderkerk. Sinds 1 november 2017 is zijn praktijk gevestigd op de Dam 77. "Ik en mijn vriendin Carinda Brand van het Elim Instituut hadden al een tijd een oogje op dit pand, toen het vrij kwam hebben we toegeslagen. Gezien onze samenwerking op het gebied van cel verjonging vonden wij het fijn om samen naar een pand te gaan." Ze hebben samen een wangslijmtest ontwikkeld waarmee de oorzaak van huidproblemen kan worden achterhaald. Hoewel het Elim Instituut vooral op huidverjonging is gericht, is Rassie Erasmus gespecialiseerd in het behandelen van (chronische) medische klachten.

Erasmus: "De meeste therapievormen richten zich op de symptomen. Ze kijken niet naar de oorzaak zoals allergieën of ontstekingen. Daarom heb ik het Body renewing system ontwikkeld. In het door mij ontwikkelde en unieke Body Renewing system zijn diverse diagnosevormen samengevat. Die verschillende vormen helpen me om te bepalen wat jou kan helpen. Met 35 jaar ervaring als naturopaat heb ik veel verschillende ziekteprocessen behandeld met uitzonderlijke resultaten. Ik zorg voor balans tussen lichaam, geest en emoties zodat je daadwerkelijk kunt genezen zodat je weer een gezond en gelukkig leven kunt leiden. Samen werken we aan een optimaal resultaat, een leven zonder pijn!"

In het Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT worden geregeld workshops gegeven. Op 22 februari is er een workshop; Win je gezondheid en leven terug. Ontdek de 5 stappen die dit mogelijk maken. Deelname aan de workshop is gratis, aanmelden is wel verplicht. Dat kan via natuurgeneeskundepomt@gmail.com of 078-6459149.

Het Centrum voor Natuurgeneeskunde POMT is geopend op afspraak, meer informatie kun je vinden op hun website www.natuurgeneeskundepomt.nl. Wil jij weten hoe ik jou kan helpen met (chronische) pijn of andere vervelende klachten? Bel mij dan vrijblijvend op 078-6459149.