Afbeelding
Foto:

Popkoor Prestige zoekt nieuwe leden

alblasserdam • Popkoor Prestige uit Alblasserdam is op zoek naar nieuwe leden.

Prestige is met meer dan twintig koren de grootste en meest professionele popkoren- organisatie van Nederland. In juni 2016 is Popkoor Prestige van start gegaan in Alblasserdam, onder leiding van dirigente Mariska Prins. Sindsdien groeit het koor gestaag, zowel in omvang als zangkwaliteit.

De repetities zijn door onze enthousiaste en vakkundige dirigente heel plezierig om mee te maken. Maar ook na de repetities is het gezellig met elkaar in de lounge.
Vorig jaar oktober had het koor in Landvast het eerste mini-concert. Het concert was 's avonds tweemaal uitverkocht. De optredens werden door het publiek enthousiast ontvangen.

De repetities zijn wekelijks op donderdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in de prachtige, muzikale theaterzaal Royaal van Landvast. Het koor biedt ruimte aan mannen en vrouwen in de leeftijd vanaf twaalf jaar. Op dit moment is er nog ruimte voor nieuwe leden bij Popkoor Prestige Alblasserdam voor mensen die van zingen houden.
Zangervaring en noten lezen zijn geen vereiste, plezier in samen zingen wel. Het repertoire bestaat uit de nieuwste Top 40 hits. De optredens zijn spetterend: met live band, choreografie en professioneel licht en geluid.
Belangstellenden mogen twee keer op proef meezingen. Voor deze twee proeflessen krijgt men 50 procent korting. Er hoeft dan niet meer dan 7 euro betaald te worden. De eerstvolgende proeflessen zijn op 11 en 18 januari.
Naast de wekelijkse repetities worden er zanglessen, workshops, concerten en evenementen georganiseerd. Aanmelden kan via www.popkoorprestige.nl.