• The Rotations met Zangeres Yvonne Bochanen.
• The Rotations met Zangeres Yvonne Bochanen.

Live Music Café met The Rotations

alblasserdam • De band Multi-Music organiseert zondag 14 januari weer het Live Music Café in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam.

Deze keer is als gast de populaire rockband The Rotations met Yvonne Bochanen als zangeres, Paul Matthijssen op gitaar, Jan Bieren op gitaar, Rieks Zuiderbaan op basgitaar en Bas den Otter op drums.

Bekende zangnummers

Multi-Music is er natuurlijk zelf ook en gaat zich steeds meer richten op bekende zangnummers die in de loop der jaren steeds een belangrijker deel van het programma zijn geworden. Iris Boermans en Dennis van Aarssen staan voor het zangwerk van de vele bekende nummers die heel goed passen in de gezellige sfeer van het Live Music Café.

De muzikale begeleiding is, zoals altijd, weer in handen van muzikaal leider Martin Boskamp op piano, Simon Dekker op gitaar, Marcel Perik op contrabas en Peter Boermans op drums.

Het Live Music Café wordt meestal druk bezocht door jong en oud, in een gezellige en ongedwongen sfeer met lekker in het gehoor liggende muziek, een praatje, een drankje en voor sommigen zelfs een dansje.

Meer optredens

Het Live Music Café is dit winterseizoen nog in Landvast op zondag 11 februari samen met Jazzcombo Don't Explain en tot slot op zondag 11 maart samen met violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken.

Het muzikale programma loopt van 15.00 tot 18.00 uur. Toegang is altijd gratis.

Op de foto staan The Rotations met Zangeres Yvonne Bochanen.