Afbeelding
Foto:

Werkzaterdag De Groene Long

alblasserdam • Het bestuur van Stichting De Groene Long/Park huis te Kinderdijk kan terug kijken op zeer geslaagde start van de knotwerkzaamheden in de Griend en in het Park huis te Kinderdijk in de afgelopen twee maanden. Zaterdag 6 januari gaat men weer verder waar men gebleven was, namelijk met het knotten van wilgen in het Park huis te Kinderdijk. Vanaf 08.30 uur is de start met een kopje koffie/thee en een uitleg over wat er gedaan wordt.


Kids Winter Party

papendrecht • Bij Bosshardt en het Jeugd en Jongerenwerk Papendrecht houden woensdag 10 januari vanaf 14.00 uur een Kids Winter Party, die duurt tot 17.00 uur. Tijdens deze party zijn er voor alle Papendrechtse kinderen van zes tot twaalf jaar verschillende activiteiten te doen. Zo kan er geknutseld worden, kunnen kinderen hun eigen eierkoek versieren, kan er gespeeld worden op het springkussen en kunnen ze bij het sjoelen leuke prijsjes winnen. Verder kunnen kinderen die dit leuk vinden zich laten schminken. Er is ook lekkers te koop.


Bijbelstudie over Abraham

alblasserdam • Op woensdag 10 januari is er in Alblasserdam de eerste studieavond in een serie van drie met ds. Henk Poot, als Israëlpredikant verbonden aan de stichting Christenen voor Israël. Het onderwerp waarover hij spreekt is: Abraham, de vriend van God. De andere data zijn woensdag 24 januari en 7 februari. De bijeenkomsten vinden plaats in de Evangelische Gemeente Jozua, Ampèrestraat 4 in Alblasserdam. De aanvang is om 20.00 uur, toegang is gratis. In deze lezing wordt ingegaan op de ontstaansgeschiedenis van Israël.


Beschonken fietser loopt hoofdwond op

alblasserdam • Een beschonken man heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een hoofdwond opgelopen, nadat hij met zijn fiets ten val kwam op de Blokweerweg in Alblasserdam. De Alblasserdammer kwam de stoep af gereden en kwam halverwege ten val. Hij viel onder meer tegen een stoeprand.