Open huis bij Bos

groot-ammers • Op vrijdag 27 en zaterdag 28 december houdt Bos Groot-Ammers open huis in de vernieuwde showroom. Er is een breed aanbod houtkachels en pelletkachels/cv-ketels.

Hout- en pelletkachels staan nu vooraan in de showroom van Bos-Groot-Ammers. Er zijn tijdens de open dagen mooie aanbiedingen en hele scherpe prijzen. Willem Bos volgt helemaal zijn hart nu hij alle kaarten zet op de verkoop en installatie van hout- en pelletkachels. "Ik heb een hele partij ingekocht direct bij de fabrikant", vertelt hij. "Mooi om daar eind van het jaar mee de markt in te gaan. Zowel klassiek gietijzeren modellen, maar ook moderne staande kachels met rond glas voor en opzij."
Omdat er dit jaar nog subsidie is op pelletkachels en –ketels, adviseert Bos om te komen en te profiteren nu het nog kan. Uniek is de introductie van de Laminox Termoboiler pellet cv-ketel, die het hele huis verwarmt. Bos: "Deze ketel is uniek omdat zowel de cv-verwarming als het tapwater er door geproduceerd wordt. Zonder extra toeters en bellen van bijvoorbeeld een buffervat."
Ook het plaatsen van rookkanalen en het installeren van kachels, cv-houtkachels en pelletketels verzorgt Bos. Het open huis wordt op vrijdag de 27e gehouden van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag de 28e van 10.00 tot 16.00 uur aan de Voorstraat 33 te Groot-Ammers.