Kerst sing-ins met projectkoor en orkest Wingerden

wijngaarden • Op Tweede Kerstdag houdt de hervormde gemeente van Wijngaarden twee keer een sing-in. Thema dit jaar is: 'Het verhaal gaat ...'. Tijdens de sing-ins wordt het Kerstverhaal uit de Bijbel verteld, afgewisseld door koor- en samenzang. Hieraan zal het projectkoor meewerken, muzikaal begeleid door conservatoriumstudenten en musici uit de regio. De toegang is gratis, na afloop is er een collecte.

In verband met het beperkt aantal zitplaatsen zijn er vrijkaarten verkrijgbaar bij Corien Smits, 06 28 45 03 38 of info@4hh.nl, of voor aanvang in de kerk aan Dorpsstraat 25. De sing-ins beginnen om 9.30 en om 11.30 uur, de deuren gaan een half uur vooraf open. Op zondag 22 december treedt het koor op in de Maranathakerk, Mattenbies 1, Nieuw-Lekkerland, aanvang 20.00 uur. Hiervoor zijn geen kaarten nodig. Er zal worden gecollecteerd voor het Malawi-project. Voor meer informatie over de sing-ins: Teo Hoogendijk (06 15 180 678).


Open Huis eerste Kerstdag

giessenburg • Op eerste Kerstdag, woensdag 25 december, houden de kerken van Giessenburg een Open Huis van 14.30 tot 18.00 uur in zaal 1 van De Rank, Dorpsstraat 55.

Enkele families willen met meer mensen op een gezellige en open wijze bij elkaar zijn. Er is ruimte voor ontmoeting, spelletjes en er wordt gezorgd voor een hapje en een drankje.

Voor meer informatie of opgeven om aan te schuiven: lcboer@kliksafe.nl, diaconie.gerkerk@giessenburg.nl of diaconie@hervormdgiessenburg.nl. Ook zonder opgave is inloop tijdens het Open Huis welkom.