Kerstnachtdienst

ameide • Dinsdagavond 24 december om 22.00 uur vindt de jaarlijkse kerstnachtdienst, georganiseerd door de liturgiecommissie van de Sionkerk in samenwerking met de evangelisatiecommissie Ameide-Tienhoven, plaats in de hervormde kerk te Ameide. Het thema is: 'Geef licht!' De dienst wordt geleid door ds. D. Coppoolse. Muzikale medewerking wordt verleend door het Zederiks Mannenkoor. De organist is Warno Ruting. Dit keer zal er een collecte zijn voor De Tweede Mijl in Amsterdam. Dit is een inloophuis voor dak-en thuislozen.


Oliebollenverkoop

wijngaarden • Op maandag 30 december is er weer de jaarlijkse verkoop van oliebollen en appelbeignets op het kerkplein aan de Dorpsstraat te Wijngaarden. Deze lekkernijen worden van 's ochtends vroeg tot 15:00 uur gebakken. Organisatie is in handen van het rommelmarktcomité en de opbrengst is bestemd voor onderhoud van de Hervormde Kerk in Wijngaarden.


Leegverkoop in de Snuffelkelder

everdingen • De Snuffelkelder aan de Kweldam 15a in Everdingen houdt op zaterdag 21 december van 10.00 tot 13.00 uur een totale leegverkoop. Er zijn boeken, speelgoed, huishoudartikelen, tweedehands kleding, enzovoorts. Vanaf 2020 is de Snuffelkelder niet meer wekelijks geopend, maar een keer per maand, namelijk op de laatste zaterdag van de maand. In januari is dit dus op de 25e.


Opbrengst collecte

regio • De collecte voor Alzheimer Nederland, die begin november gehouden werd, heeft in Lexmond 918,64 euro opgebracht en in Giessenburg 1682,42 euro. Collectant gemist, maar nog wel willen bijdragen kan via www.onlinevooralzheimer.nl.


Midwintermarkt

noordeloos • Op zaterdag 28 december, van 15.00 tot 20.00 uur, houdt een aantal bewoners een spontane zolderverkoop van antiek, retro, kleding, kerstspullen en andere zolderspullen op het tussenpad Noordzijde 73 en 74 in Noordeloos. Op het erf en binnen in de stal en schuur kunnen bezoekers terecht voor koopjes en hebbedingetjes en kleine hapjes en drankjes. De organiserende bewoners (Esther, Margreeth, Frank, Gerco, Mark en Thijs) hebben deze activiteit bedacht om het oude jaar gezellig af te sluiten. Meedoen is mogelijk. Aanmelden: 06-13283532 of zvnoordeloos@gmail.com Meer informatie: Facebookpagina @ZVNoordeloos.