Lekvogels wipt over ASH heen

hellouw • Lekvogels versloeg ASH met 3-2 en wipte daarmee op de ranglijst over de ploeg uit Hellouw heen. De Lexmondenaren gaan daarmee met een middenmootpositie de winterstop in. "We hebben het onszelf vandaag wel weer lastig gemaakt", merkte oefenmeester Ton Delfgou op. "Op de counter hadden we ruimer afstand kunnen nemen. Maar het belangrijkst is de overwinning." Ralf van Klij zette de bezoekers op voorsprong, ASH kwam echter gauw weer langszij. Voor de rust schoten Jesse Kersbergen en Ahmad Soltanian Lekvogels wel goed op weg. Halverwege de tweede helft reduceerden de gastheren het verschil tot één doelpunt en daar bleef het bij. Opvallend: Lekvogels gaf zelf de assist bij beide tegentreffers.

Offday: Noordeloos koploper af

noordeloos • SV Noordeloos ging tegen Beesd hard met 0-3 onderuit. Daarmee zakten de groenhemden van medekoploper naar een gedeelde tweede plaats. "We wilden het kalenderjaar goed afsluiten", gaf trainer Erwin Verheij aan. "Helaas lukte dat niet. We hadden een totale offday en misschien was er toch wel wat spanning voor de jongens." Door de lastige weersomstandigheden ontstonden er nauwelijks kansen. Net voor rust kwam Beesd op voorsprong. In de tweede helft liepen de bezoekers uit naar een ruime zege. "In de laatste twee duels incasseerden we zes tegengoals. Dat is wel een aandachtspuntje." Een tegenvaller vandaag voor zijn ploeg, maar wel een mooie positie om de winter in te gaan.