Overleden man aangetroffen in auto

meerkerk • Op zaterdag 7 december aan het eind van de ochtend is een overleden man aangetroffen in een auto, die aan de Energieweg op het industrieterrein in Meerkerk geparkeerd stond. Uit onderzoek is gebleken dat de man een natuurlijke dood is gestorven. Dat deelt de politie mee.
De persoon zat in het voertuig toen hij werd gevonden. De brandweer werd vervolgens opgeroepen om een tent te plaatsen om zo de auto af te schermen voor omstanders. Uit onderzoek is gebleken dat de man niet door een misdrijf om het leven gekomen is, maar een natuurlijke dood is gestorven.


Getuigen gezocht woninginbraken

nieuwpoort/nieuw-lekkerland • In woningen in Nieuwpoort en Nieuw-Lekkerland werd gistermiddag of -avond ingebroken. In Nieuwpoort sloeg men tussen 16.45 en 19.45 uur toe aan de Hennepstraat. De daders kwamen binnen door aan de achterzijde een deur open te breken. Uit woning werd onder andere geld gestolen. In Nieuw-Lekkerland vond de inbraak plaats tussen 16.00 en 22.00 uur toe aan de Venuslaan. Door het keukenraam open te breken kwamen de inbrekers binnen. De buit bestond uit een geldbedrag. Getuigen die iets gezien of gehoord hebben, kunnen contact opnemen met de politie: 0900-8844.


Nieuwjaarsreceptie en afscheid burgemeester

molenlanden • De gemeente Molenlanden houdt op vrijdag 10 januari 2020 haar nieuwjaarsontmoeting in De Til in Giessenburg. Met dit jaar een extra feestelijk tintje. Burgemeester Dirk van der Borg neemt deze avond afscheid en doet dit graag persoonlijk met inwoners en ondernemers van Molenlanden. Verschillende ondernemers werken mee aan de bijeenkomst. Bezoekers kunnen dit zelf zien, proeven en ervaren. Het programma op vrijdag 10 januari 2020 duurt van 19.30 tot 22.30 uur. De inloop is van 19.30 tot 20.0 uur. De burgemeester houdt een toespraak om 20.30 uur. De borrel duurt tot ongeveer 22.30 uur.