VC WIK blijft laatste

zaanstad/groot-ammers • Eerstedivisionist VC WIK redde het niet tegen Zaanstad (3-1) en blijft hierdoor hekkensluiter. De Groot-Ammerse volleybalsters startten sterk (24-26). In de tweede set werd een grote voorsprong verspeeld (26-24), waarna Zaanstad het duel resoluut, met veel servicedruk, naar zich toetrok: 25-11 en 25-19.

Triade opnieuw onderuit

nieuwpoort • Triade heeft opnieuw niet weten te winnen. De Nieuwpoortse korfballers gingen in eigen huis met 16-20 onderuit tegen TOGO. Tot aan de rust kon Triade de tegenstander aardig bijbenen. In de tweede helft ontstond echter een gat van vijf doelpunten; die achterstand kreeg Triade ondanks hard werken niet meer gedicht. TOGO speelde de slotfase rustig uit. Triade gaat zich nu opmaken voor het treffen met koploper Seolto.