NDV heeft lek nog niet boven

nieuwland • NDV dacht in de nationale damcompetitie het lek boven te hebben, maar dat bleek tegen De Kroonschijf niet het geval te zijn. De wedstrijd tegen de dammers uit Molenaarsgraaf ging met maar liefst 10-2 verloren. Aan Nieuwlandse kant schoven alleen Ko Heikoop en Pelle Sterk naar remise; de andere partijen gingen verloren.

Uitslagen interne competitie: Pelle Sterk-Ton van Beuzekom 2-0, Arie de Ruiter-Jan van Haarlem 1-1, Bert Kooij-Arie Haag 1-1.


MTTV degradeert

meerkerk • MTTV heeft het niet gered in de derde klasse. Jan van Duijn, Johnny Barten en Jeroen Peek konden degradatie van de Meerkerkse tafeltennissers tegen het Schoonhovense Smash KC niet afwenden. Alleen Peek wist een partij naar zich toe te trekken.


HTV mist titel op een haar

hoornaar • In de laatste wedstrijd van het seizoen won HTV met 3-2 van Dordrecht. Net te weinig om het kampioenschap te pakken, want concurrent Drivers 2 haalde uit de laatste twee wedstrijden acht punten en eindigde twee punten boven de Hoornaarse tafeltennissers. Bas Klop en Paul Lakerveld wonnen allebei één partij en samen ook het dubbelspel.


Weer vijf punten voor SNA

bleskensgraaf • De vrouwenhoofdmacht van SNA blijft als debutant goed op dreef in de eerste klasse. Ditmaal werd Haaften Kwiek met een 4-0 nederlaag naar huis gestuurd. In de eerste en twee set ging het uiterst moeizaam voor de Bleskensgraafse volleybalsters. Daarna liep het op rolletjes, met als hoogtepunt de cijfers 25-6 in de vierde set. Komende zaterdag treft SNA in Asperen de tot nu toe ongenaakbare koploper WHV 2.


Pijnlijke nederlaag VC WIK

groot-ammers • Eerstedivisionist VC WIK heeft het kelderduel tegen Stravoc met 2-3 verloren. Een onnodige en dure uitglijder van de Groot-Ammerse volleybalsters, die een 2-0 voorsprong in sets namen. Daarna werd de wedstrijd uit handen gegeven. Bij WIK nam spelverdeelster Denise de Bruijn na een periode van 12,5 jaar wegens haar zwangerschap afscheid van dames 1.


Aron Brandwijk gewestelijk kampioen

breda/bleskensgraaf • Aron Brandwijk is in Breda gewestelijk marathonkampioen bij de B-pupillen geworden. De elfjarige YA-schaatser kwam afgetekend als winnaar over de streep en plaatste zich hierdoor rechtstreeks voor het NK, dat in februari in Hoorn zal worden verreden. Jair Nugteren (Bleskensgraaf) behaalde achter Daan Segers (Tilburg) een mooie derde plaats.


HSSC op zoek naar opvolger Molenaar

hei- en boeicop • Gerrit Molenaar vertrekt na dit seizoen bij HSSC'61. Molenaar is momenteel bezig aan zijn derde jaar bij de club uit Hei- en Boeicop.