SV Noordeloos wint lastig potje in Well

well • Bij de oude club van trainer Erwin Verheij kende SV Noordeloos geen gemakkelijke middag.

"Eind november is menig grasmat niet meer in de allerbeste staat. Toch hebben we geprobeerd te voetballen en dat is best aardig gelukt", vond Verheij. Nagenoeg zonder doelrijpe kansen werd er gerust met een 0-0 stand. "Mergim Shala is onze man in vorm, die hoogstpersoonlijk voor een 0-2 voorsprong zorgde. Een fijne jongen, die goed in de groep ligt en voor ons heel belangrijk is. In de slotfase was het voor Well pompen of verzuipen. In de 85e minuut hadden ze succes, maar wij bleven overeind. Ik ben heel blij met deze 1-2 en de prachtige gedeelde tweede plaats in de stand."


De Alblas steeds dieper in de sores

schoonhoven • Winnen van Lekkerkerk, Schoonhoven en VVAC; dat was het scenario waar De Alblas de voorbije weken van droomde. Vooralsnog echter is er sprake van een nachtmerrie. Na het thuisverlies vorige week tegen collega-laagvlieger Lekkerkerk volgde zaterdag een onthutsende 5-0 nederlaag bij het eveneens laaggeklasseerde Schoonhoven. Door de dubbele nederlaag komt er nu extra druk op de thuiswedstrijd tegen VVAC. "Die moeten we echt winnen", weet De Alblas-trainer John den Dunnen."Maar ja, dat zeiden we ook van de duels met Lekkerkerk en Schoonhoven..."


Effectief HSSC'61 ruim langs Hercules

hei- en boeicop • HSSC'61 boekte met 4-0 een opvallend ruime zege op het Utrechtse Hercules. Met drie treffers was Floris Kool de gevierde man aan de kant van Heicop. De overwinning viel wel iets te hoog uit, gaf trainer Gerrit Molenaar toe. "Hercules was aan de bal vandaag beter. Maar wij waren vandaag heel effectief en de speldiscipline was vandaag goed." En dat was voor HSSC'61, dat zonder de broertjes Van Dam aantrad, nodig ook.