Afbeelding
Foto:

Kinderworkshop Kerststukje maken

hardinxveld-giessendam • Speciaal voor de kids organiseert Museum De Koperen Knop een kinderworkshop kerststukje maken. Onder deskundige leiding maken ze die middag een leuk en uniek kerststukje, dat aansluit bij de expositie die er op dat moment in het museum is, over schaatsen, getiteld 'Onder Nul'. De workshop is op woensdag 11 december van 14.00 tot 16.00 uur. Het museum zorgt voor alle benodigde materialen en iedere deelnemer gaat naar huis met een mooi stukje. Natuurlijk is er die middag ook limonade met wat lekkers. Reserveren kan tot en met 7 december per email (koperenknop@koperenknop.nl), telefoon (0184-611366) of in het museum. De kosten zijn 10 euro per deelnemer.


IJsclubvergadering Willem Barendts

streefkerk • IJsclubvereniging Willem Barendts uit Streefkerk houdt op vrijdag 29 november vanaf 20.00 uur haar jaarlijkse ijsclubvergadering in het gebouw aan de Beneden Tiendweg in Streefkerk. Et wordt afscheid genomen van Alice Wolthuis, die al meer dan 30 jaar actief geweest als bestuurslid en als organisator van ijstrainingen in Dordrecht. Reden om Alice tijdens deze avond ruimschoots in het voetlicht te plaatsen. Natuurlijk mag de traditionele bingo niet ontbreken. Nieuwe leden zijn welkom à 7,50 euro per jaar inschrijfgeld.


Spinningmarathon voor 5 goede doelen

streefkerk • Het Bewonersoverleg van Streefkerk organiseert in samenwerking met inwoners van Streefkerk een Spinnigmarathon voor vijf lokale doelen: EHBO, de Molenhoeve, De franse Put, Ontspanningscommitte Bejaarden en de Witte Tent. Op zaterdag 28 december kan men in dorpshuis de Vijf Lelies een uur fietsen à 15 euro. Ook is het mogelijk om een kraam op de markt huren of iets bijdragen voor de verloting of goodybags. Alles komt ten goede aan de vijf lokale doelen. Opgeven kan via Streefkerkeindigtgoed@outlook.com of 06-12596729.


Spullen inleveren rommelmarkt

streefkerk • Op zaterdagmorgen 7 december van 08.30 tot 12.00 uur kan men weer oude, hele en goed bruikbare spullen, brengen bij de schuur van de rommelmarkt aan de Middenpolderweg 53 in Streefkerk. Bij uitzondering is er de mogelijkheid op de data van inlevering spullen op te laten halen. Dit alleen als het echt niet lukt om vervoer te regelen. Dan kan gebeld worden naar Niels Damsteegt via 0184-686040.