Ledenvergadering de Telegraaf

groot-ammers • IJsclub De Telegraaf uit Groot-Ammers houdt op vrijdagavond 29 november haar jaarlijkse algemene ledenvergadering. Daar er geen contributie meer aan de deur wordt opgehaald kunnen leden de agenda en eventuele overige stukken inzien door deze op te vragen via een mailtje naar secretaris@ijsclubdetelegraaf.nl of in de week voor de vergadering te kijken op de website www.ijsclubdetelegraaf.nl. Daar zijn ze ook op te vinden.


Oproep 50-jarig jubileum Apollo'70

hoornaar • Volgend jaar viert gymvereniging Apollo'70 uit Hoornaar zijn 50-jarig jubileum. De vereniging wil dit graag vieren met iedereen die met de gym te maken heeft gehad. Daarom worden oud-leden die het leuk vinden dit mee te maken, opgeroepen om 22 februari 2020 eind van de middag vast vrij te houden voor een receptie/reünie. Wie nog foto's heeft, wordt verzocht die op te sturen. Voor meer informatie, aanmelding of foto's kan gemaild worden met jubileum@apollo70.com.


Alzheimer Café

leerdam • In verpleeghuis Lingesteyn aan het Lingesteynplantsoen 20 in Leerdam wordt op dinsdag 26 november van 19.30 tot 21.30 uur Alzheimer Café gehouden. Thema is 'Huisartsenpraktijk en dementie'. De huisartsen ondersteunen wanneer de diagnose dementie gesteld is. Huisarts B. de Jong en praktijkondersteuner Maja van Donselaar leggen uit hoe ze dat doen. De entree is gratis.


Alzheimer Trefpunt

arkel • In De Peperhof aan het Dr. H. de Vriesplein 12-62 in Arkel wordt op donderdag 28 november vanaf 19.30 uur weer een Alzheimer Trefpunt Giessenlanden gehouden. Gastspreker Peter de Vries, huisarts in Arkel, zal het gaan hebben over dementie en de rol van de huisarts.


Schuurverkoop met brocante spulletjes

ameide • Aan de Prinses Marijkeweg 59b in Ameide wordt op vrijdag 22 november van 10.30 tot 21.00 uur en op zaterdag 23 november van 10.00 tot 13.00 uur een schuurverkoop gehouden met brocante spulletjes en spulletjes uit grootmoeders tijd.