Wilddiner Kiwanis in Het Arsenaal

nieuwpoort • Kiwanisclub Alblasserwaard verzorgt een wilddiner in Het Arsenaal, Buitenhaven 11 te Nieuwpoort, op zaterdag 23 november. Er is een verloting met prijzen. De opbrengst van de avond gaat naar een goed doel/goede doelen. Vouchers voor de avond zijn te bestellen op alblasserwaard@kiwanis.nl of 06-20536565. Voor meer informatie: www.kiwanis.nl/alblasserwaard.


Kledinginzameling

bleskensgraaf • Werkgroep Hulp Oost-Europa Bleskensgraaf houdt zaterdag 9 november de halfjaarlijkse kledinginzameling.

Tussen 09.30 en 12.00 uur kunnen aan de Hofwegen 50 in Bleskensgraaf kleding (schoon en heel), schoenen, laarzen, zeep en breiwol worden ingeleverd. Ook zijn krentenbroden, slaatjes, jam en (kerst)fotokaarten verkrijgbaar. De opbrengst gaat naar de Romaschool in Szernye, Oekraïne. Verdere info: www.hoebleskensgraaf.nl.


Oud papier

lexmond • Er wordt oud papier opgehaald op woensdag 13 november. De ophaalronde start om 18.00 uur. De papiercontainers kunnen om 17.00 uur aan de weg worden geplaatst.


Eerste prijs KnA

arkel • Afgelopen zaterdag heeft Kunst na Arbeid (KnA) uit Arkel meegedaan aan het concours in Terneuzen. Het concours vond plaats in het 'Scheldetheater' en werd georganiseerd door de Zeeuwse Muziek Bond.

Na maanden intensief repeteren op de stukken 'Third Suite' van Alfred Reed en 'Danzon no. 2' van Marquiez, heeft KnA hier het voortreffelijke resultaat van een eerste prijs behaald. KnA speelt in de hoogste amateurklasse (de eerste divisie) en heeft met dit resultaat wederom bewezen dat zij in deze klasse thuishoren.

De volgende uitdaging staat echter al weer klaar. Op zaterdag 21 december organiseert KnA het Winderwonderlandconcert. Dit zal plaatsvinden in de Lingehof in Arkel.