Oliebollenactie

alblasserwaard • Vrijdagmiddag en avond 1 november en zaterdag 2 november houdt de Gereformeerde Kerk van Molenaarsgraaf-Brandwijk de jaarlijkse oliebollenactie. De huis aan huisverkoop is in Molenaarsgraaf, Brandwijk en Bleskensgraaf. De opbrengst is dit jaar bestemd voor het jeugdwerk.


Senioren maken zeepketting

lexmond • De Algemene Seniorenvereniging Lexmond komt woensdag 6 november bij elkaar om een zeepketting te maken. Van ASVL-leden wordt hiervoor een eigen bijdrage gevraagd van 5 euro. In verband met de benodigde hoeveelheid materialen dient men zich voor 30 oktober op te geven bij Teuni de With, 0347-341545. Ook niet-leden zijn welkom tegen betaling van 13,50 euro. Deelnemers zijn op 6 november welkom in Huis Het Bosch, aanvang 14.00 uur.


Voedselactie Dorcas

ameide • De Dorcas werkgroep Ameide/Tienhoven aan de Lek doet vrijdag 8 en zaterdag 9 november mee met de jaarlijkse voedselinzamelingsactie van Dorcas Hulp Nederland voor de allerarmsten in Oost-Europa. Gevraagd wordt om boodschappen te doen en/of die in te leveren bij Coop supermarkt De Jong op vrijdag van09.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur. Info: Bert Berendsen via 0183-602832.


Gastheer- of vrouw NAH-inloopochtend

giessenburg • De patiëntenvereniging Stichting Hersenletsel.nl Zuid-Holland zoekt voor de Niet Aangeboren Hersenletsel-inloopochtenden in Giessenburg gastvrouwen of -heren, dit in verband met het vertrek van de vaste gastvrouw. De inloopochtend vind plaats iedere woensdag van 10 – 12 uur. Er is een vaste groep bezoekers die regelmatig aanwezig zijn.Het doel van de inloopochtend is om op een laagdrempelige en ontspannen manier andere NAH-getroffenen en/of mantelzorgers te ontmoeten. Aanmelden kan via hersenletselzhz@gmail.com, ter attentie van Lies Bonsang, regiobestuurder Zuid-Holland Zuid, of 06-15091924.