Opfriscursus auto-rijden voor senioren

bleskensgraaf • Veilig Verkeer Nederland houdt dinsdag 26 november samen met de gemeente Molenlanden en de Regionale Projectgroep Verkeersveiligheid (RPV) Alblasserwaard-Vijfheerenlanden een Opfriscursus Autorijden voor Senioren.

Deze cursus is bedoeld voor 67-plussers om hun verkeerstheoriekennis op te frissen en ook om te zien of de door hen ontwikkelde eigen rijstijl veilig is. Er worden persoonlijke adviezen gegeven om de rijvaardigheid te bevorderen en zolang mogelijk mobiel te blijven. Ook is er een reactietest en er wordt een oogmeting aangeboden.

De cursus is bij De Spil in Bleskensgraaf; er is een ochtendsessie van 8.30 tot 12.00 uur en een middagsessie van 13.00 tot 16.30 uur. Aanmelden: werkgroepsenioren@kpnmail.nl of 0184 – 68 53 17.


Studieavonden in De Linde

meerkerk • De Vereniging voor Bedrijfsvoorlichting houdt studieavonden (aanvang 20.00 uur) in dorpshuis De Linde te Meerkerk.

Het gaat daarbij om: donderdag 7 november, Ronald Rongen gaat in op het het stressvrij werken met melkkoeien; donderdag 14 november, Van Leussen en van de Broek Notarissen; donderdag 21 november, avond voor een punt voor de spuitlicentie, Veiligheid en Techniek. Aanmelden voor deze avond kan via vbvalblasserwaard@hotmail.com (aanvang 19.30 uur, kosten 37,50 euro).