HSSC'61 aanvallend onder de maat

hei- en boeicop • Tegen FZO uit Zeist deelde HSSC-trainer Gerrit Molenaar een dikke voldoende uit aan zijn verdedigers. "En een dikke onvoldoende aan mijn aanvallers", voegde Molenaar toe. En dus was de uitslag logisch: 0-0. "Voor rust hebben we prima gevoetbald en zeker zes kansen gekregen. Dan moet je de trekker overhalen, dat lukte vorige week ook al niet", aldus Molenaar. Na rust was het een stuk minder wat de thuisploeg liet zien. "Maar verdedigend stond het wel goed. En FZO speelde naar vermogen met het mes tussen de tanden. Dan moeten we maar tevreden zijn met een puntje."

Sander Bos (VVAC) breekt kuitbeen

ottoland • De ziekenboeg van VVAC is in de met 1-0 gewonnen wedstrijd tegen het tot zaterdag nog ongeslagen Alblasserdam nóg voller gestroomd. Voor linksback Sander Bos zit het seizoen er mogelijk zelfs al op en middenvelder Rick Damsteegt moet afwachten hoe ernstig zijn armbreuk is. Sander Bos brak vlak voor tijd zijn kuitbeen. De voor deze week voorziene operatie is minimaal twee weken uitgesteld, omdat de zwelling nog te groot is. Rick Damsteegt liep al in de eerste helft een hoofdwond op, maar kwam bij zijn val zo ongelukkig terecht dat zijn arm gebroken is. Mogelijk betreft het een oude breuk. Trainer Miguel Munoz kon al niet beschikken over de aanvallers Bart Koomans (enkel) en Tom den Besten (knie). Beiden hebben inmiddels wel het groene licht gekregen om deze week de training te hervatten. Voor Munoz is het afwachten wanneer zij weer wedstrijdfit zijn.

Enkelbreuk Touré

hoornaar • Ibramhim Touré heeft aan het bekerduel met FC 's-Gravenzande een gebroken enkel overgehouden. De middenvelder van SteDoCo verstapte zich tegen het rustsignaal. Aanvankelijk leek de schade mee te vallen, maar in het ziekenhuis werd toch een breuk in de enkel geconstateerd. Het gewricht is in het gips gezet.