Verrassende uitslagen bij NDV

nieuwland • Verrassende uitslagen afgelopen week in de damcompetitie van NDV. Zo nam Cees de Jong een verkeerde ruil en dat kostte hem de partij tegen Harry Kramer. Bert Kooij had op meer dan remise gerekend tegen Aart de Gans. Chr. de Jong schoof na een jaar afwezigheid ook weer aan. Hij speelde remise tegen zijn broer Jan Joost.

Uitslagen: Chr. de Jong-J.J. de Jong 1-1, Bert Kooij-Aart de Gans 1-1, Cees J. de Jong-Harrie Kramer 0-2, Jan Alting-Ton van Beuzekom 2-0, Wim 't Lam-Arie de Ruiter 1-1, Pelle Sterk-Ko Heikoop 2-0, Alb. v.d. Berg-Arie Haag 2-0.


Thuisnederlaag MTTV

meerkerk • MTTV heeft de eerste thuisnederlaag van het seizoen geleden. Van het Schoonhovense Smash KC werd met 3-7 verloren. Jan van Duijn, Gerard van Buuren en Jeroen Peek -die alledrie één partij wonnen- wisten nog wel een 0-2 achterstand weg te poetsen; na zes partijen stond het 3-3. De resterende vier partijen leverden echter geen punten meer op.


Lekpongers op koers

ameide • Lekpongers ligt op koers: halverwege de competitie staan de tafeltennissers uit Ameide bovenaan. In de laatste twee wedstrijden werd er met 2-3 van Docos 3 en met 4-1 van Pingwins 2 gewonnen. Henk de Gans bleef in beide wedstrijden ongeslagen, Erik de Muinck wist één punt bij te schrijven. Beide dubbelspelen werden overtuigend over de streep getrokken.


HTV wisselvallig

hoornaar • HTV presteert dit seizoen wisselvallig: na de 5-0 zege van vorige week werd ditmaal met 3-2 verloren van Dordrecht 5. Bas Klop pakte één partij en won samen met Paul Lakerveld ook het dubbelspel. Lakerveld kreeg in het enkelspel geen loon naar werken met twee verliespartijen in vijf games.


Volley Meerkerk'95 koploper

meerkerk • De vrouwenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 toonde zich superieur tegen ODI. Het werd afgetekend 4-0: 25-19, 25-16, 25-11 en 25-12. Hierdoor zijn de Meerkerkse volleybalsters de nieuwe koploper in de tweede divisie D.


SNA moet genoegen nemen met punt

bleskensgraaf • De vrouwenhoofdmacht van SNA moest tegen Volley2B 2 met een puntje genoegen nemen. Het foutenpercentage aan Bleskensgraafse kant was te hoog. Vanaf de derde set ging het wel wat beter, maar in de eindfase van de vierde set liet SNA de kans op een vijfsetter toch nog door de vingers glippen: 3-1.


Volley Meerkerk'95: weer 4-0

meerkerk • De mannenhoofdmacht van Volley Meerkerk'95 handhaafde de maximale score door een 4-0 zege op Volley Zuid 5.
De eerste set was een 'makkie': 25-10. Daarna kregen de Rotterdammers versterking. Meerkerk moest vol aan de bak, maar wist het tij in de eindfase van de overige sets ondanks een achterstand steeds tijdig te keren: 25-22, 25-23 en 25-23.